Eendenkooi

Ontdekt den Schatten des Engelermeer; Ontwerp een watersport paviljoen

Eendenkooi


Met de bouw van de ‘Eendenkooi’ krijgt het recreatieve deel van het Engelenmeer een positieve impuls zonder dat de natuur moet inleveren


Het ontwerp van het watersportpaviljoen is gebaseerd op de vorm van de eendenkooi aan de andere zijde van het meer. Er is gekozen voor een eigentijdse strakke uitstraling die de nieuwe ontwikkelingen rondom het Engelenmeer laten zien en de aandacht zal trekken bij bezoekers.


Het paviljoen is geplaatst op drie houten steigers die de belangrijke punten van het paviljoen benadrukken:

- de entree met de ontmoet- en omkleedruimte;

- het restaurant met terras en

- de verhuurbare vergaderruimten.


Via de houten steigers kun je het paviljoen en het strand gemakkelijk betreden. Het vlot aan het einde van de steiger kan een eindje het meer opgetrokken worden en weer terug.


i.s.m. Michael Schuurman